Sivert Høyem: On an Island-tour

Når

Fredag 1. mars 2024, kl. 19.30

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 550,- til 700,-

Varighet:

90 min, ingen pause

Sivert Høyem: On an Island-tour

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien.

Singelen «The Rust» er startskuddet for det kommende albumet «On an Island» som ventes 26. januar. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.

Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet «On an Island» til.

Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde.

Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien.

Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.

Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.

Fredag 1. mars 2024 står Sivert Høyem og bandet på scenen i Ibsenhuset.

Billettpriser:
Ordinær: 700