Siste servering før solsnu

Når

Onsdag 18. desember, kl. 19.00

Hvor:

Peer Gynt, småbord

Priser:

250,-

Varighet:

85 min, inkl. pause

Siste servering før solsnu

«Siste servering» er Kjetil Espeseth og Kristian Kaupang. Førstnevnte er poet. Sistnevnte er låtskriver og artist. Sammen skal de fylle Ibsenhuset med sanger og dikt om somre som gikk, bikkjer, rådyr, biler, jenter og gutter, plater og filmer, folk med planer om å gå i hi og folk med planer om å ta steget.

Det blir ettertenksomhet, humring, gjenkjenning og ganske sikkert en klump i halsen. Bli med å feire at sola snart snur! Denne kvelden blir historiens aller første «Siste servering» i Skien!

Kjetil er aktuell med sin tredje diktsamling; «Problemløsning» (på Lyrikkforlaget) og Kristian har tre soloalbum på samvittigheten, med ei flunka ny skive på vei.

Sagt om «Siste servering»:
«En duo som byr på poesi og musikk som begeistrer og berører publikum med sin treffsikkerhet med ord om livet i sin alminnelighet.»
( Aase Wivestad, festivalsjef for Kimen litteraturfestival)

«Kristian Kaupang har med «Sorry, Tom» begått et av årets allerede mest bejublede singer/songwriter-album, og har odlet fram musikalske perler som fester seg i din sommerkonkylie. Kjetil Espeseth skaper tankevekkende berøringspoesi som fjerner avstanden til en opplevelse eller en tilstand.» (Trond Aarstad Jr., festivalsjef for Småbylarm)

Foto: Kai Hansen

Billettpriser:
Ordinær: 250