Når: Onsdag 17. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 450,- til 660,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sissels Jul 2021

Onsdag 17. november kl. 18.00

Kjøp billett

Ingen jul uten Sissel!

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen. Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. 

Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

De siste årene har Sissels Jul vært en stor suksess, og i 2019 gikk turnéen til  Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. I 2020, «annerledesåret», ble det ingen juleturné på Sissel;  derfor er det spesielt hyggelig å ønske velkommen til Sissels Jul 2021.  Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg». Einar Engelstad, Bergens Tidende

Billettpriser:
Ordinær: 660

Når: Onsdag 17. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 450,- til 660,-