Når: Fredag 20. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 660,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sissels Jul 2020. AVLYST

Fredag 20. november kl. 18.00

Kjøp billett

«Jeg er fryktelig lei meg for at vi pga. dagens usikre situasjon er nødt til å avlyse Sissels Jul 2020. Det er leit både overfor mitt trofaste publikum i alle landene, mine musikere og mitt crew. Jeg gleder meg til å komme tilbake med Sissels Jul i 2021.»
(Sissel Kyrkebø)

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg»
Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlingsevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate- og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

De siste årene har Sissels Jul vært en stor suksess, og i 2020 legges juleturnéen til både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i tidsrommet 18. november – 20. desember.

Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospel-perler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

Billettpriser: 

Ordinær: kr 660

Når: Fredag 20. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 660,-
Varighet: 90 min