Når: Søndag 1. mars
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 275,- til 375,-

Silje Nergaard og Espen Berg

Søndag 1. mars kl. 19.00

Kjøp billett

Silje Nergaard og Espen Berg: Eksklusivt og nært


Silje og Espen inviterer til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse hvor de og tar lytterne med inn i de personlige historiene bak sangene. Espens utsøkte og dynamiske pianospill får virkelig Siljes vakre og egenartede stemme til å skinne. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren medisin for ører, hjerte og sjel.

Silje Nergaard har startet et spennende samarbeid med den fremadstormende jazzpianisten Espen Berg fra Hamar. Espen mottok Norges største musikkpris under Moldejazz i 2016, og anses som en pianist i verdensklasse.

Silje har reist rundt i verden med sine egne sanger i flere tiår, og hennes sanger blir stadig covret internasjonalt. Hennes album «At First Light» er Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.
Duoen har plukket sanger fra Siljes store musikkatalog og gjør en «best of»-konsert med vakre versjoner av hennes mest kjente sanger, bl.a.; «Be Still My Heart», «The Waltz», «Japanese Blue» og «Tell Me Where You’re Going». Det vil også bli overrasker med helt egne tolkninger av kjente klassikere.

Billettpriser: 375

Når: Søndag 1. mars
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 275,- til 375,-