Når: Lørdag 20. november
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 395,- til 480,-
Varighet: 70 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sigrid Bonde Tusvik: Heks on the beach

Lørdag 20. november kl. 19.00

Kjøp billett

Stand Up Norge AS presenterer
Sigrid Bonde Tusvik: Heks on the beach

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder er i fyr og flamme og lanserer sin første standup-forestilling.

Vi lever i en merkelig tid hvor vi kan gjøre hva vi vil, men allikevel bruker mye av tiden på å bli forbanna på fremmende i kommentarfelt på nettet. Vi anser sladder som viktigere enn ild og vi lurer fortsatt på om rotta har skylda for svartedauden.
Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til?
Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt? 

 Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014), «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017).

Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme!

Billettpriser:
Ordinær: 480
Grupper, 10 personer eller flere: 455
Student: 395

Når: Lørdag 20. november
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 395,- til 480,-
Varighet: 70 min, ingen pause