Når: Torsdag 10. februar
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 300,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Signe Emmeluth´s Amoeba

Torsdag 10. februar kl. 20.00

Kjøp billett

Skiensjazzdraget presenterer: Signe Emmeluth (saksofon), Christian Balvig (piano), Karl Bjorå (gitar) og Ole Mofjell (trommer) – en fengslende og eksplosiv jazzkvartett som beveger seg mellom det arrangerte og det improviserte. Lynraskt og gjennomtenkt, fritt med øye på målet.

Den dansk/norske kvartetten består av spennende musikere vi tidligere har hørt med Efterklang, Megalodon Collective, Thurston Moore Group, PNL Large Unit og Aperture for å nevne noen. I spissen for bandet finner vi den formidable bandlederen og komponisten Signe Emmeluth som denne sommeren mottok JazZtipendiat 2020/21 på årets Moldejazz. Det betyr at hun skal komponere et nytt verk for Trondheim Jazzorkester med urpremiere på festivalen neste år.

Emmeluth´s Amoeba slapp sitt andre album Chimaera på tampen av 2019 og fikk en rekke gode anmeldelser. Audun Vinger i Dagens Næringsliv sa blant annet: «Når Signe Emmeluth blåser i hornet, så lytter man… det er jo skikkelig intensivt svingende weltschmerz i en av årets friskeste låter «Lyons».»

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200
Studenter: 100

Foto: Cristina Marx

Når: Torsdag 10. februar
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 300,-