Når: Fredag 24. januar 2020
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: 425,-

Ricochets

Fredag 24. januar 2020 kl. 20.00

Kjøp billett

Når vokalist Trond Andreassen runger utover anlegget er han i en særklasse når det kommer til intensitet og innlevelse, og det er ingen som mener det han synger mer enn Andreassen når han spytter ut følelser igjennom sin bohemiske rock og ekstreme tilstedeværelse.
Ricochets er klare for klubbturné i 2020. Bandets comeback rystet grunnmuren i Musikk-Norge i sommer. Til vinteren legger bandet ut på klubbturné.

Denne sommeren ble Ricochets sitt etterlengtede comeback til en publikums- og anmeldersuksess i den norske festivalsommeren da bandet spilte for fulle gressletter på blant annet Øya, Pstereo og Bukta. Til vinteren legger bandet ut på en høyt ønsket klubbturné.

«Østfoldingene er blant de aller best rock’n’roll-gruppene gamle Norge har fostret.» skrev iTromsø etter Buktafestivalen, mens avisa Nordlys mente at «Den eneste feilen med denne konserten, er at den ikke avsluttet festivalen»

«Deres albumtrilogi er noe av det mest tidløst bunnsolide som er laget av rock i Norden,
og de kommer til å stå seg så lenge folk hører på rock. Men vi må heller ikke glemme at dette først og fremst var et liveband. De var så bra live at det tenderte til å være ubegripelig.» – Egon Holstad

Ricochets er:
Trond Andreassen: vokal
Knut-Øyvind Olsen: bass og vokal
Sven Poppe Orgel: tangenter
Fredrik Gretland: gitar
Johan Edvardsson: trommer

Billettpriser:
Ordinær: 425

Stående klubbkonsert. 18 års aldersgrense. 

Når: Fredag 24. januar 2020
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: 425,-