Rambow, Bargee og DJ

Når

Lørdag 11. november, kl. 19.00

Hvor:

Peer Gynt klubbkonsert, stående

Priser:

280,-

Rambow, Bargee og DJ

Vi starter med DJ og fortsetter med Bargee og avslutter med Rambow. Team Fritid og Ibsenhuset åpner dørene for ungdom i alle aldre!

Rambow aka Simon Negash ble i 2018 kjent som skuespiller med hovedrollen i NRK-serien Rektors kontor. 

I 2020 kickstartet han musikk-karrieren sin, og slapp sin aller første singel «Bentley». Både som skuespiller og artist skapte han seg en solid fanbase allerede som 17-åring. Med kun fire singler ute i 2020, ble Rambow kåret til «Årets Urørt» av NRK P3 i 2021.

Artistnavnet er følgelig inspirert av filmkarakteren Rambo, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen – med måten han skyter bars som en pil og bue

På relativt kort tid har Bargee etablert seg som et ekte skuespillertalent, med imponerende roller i TV-serien «FLUS» på NRK, filmen «Royal Teen 2» på Netflix, og den ikoniske teateroppsettingen av «Døden på Oslo S» hvor han spilte for fulle hus på Økernsenteret denne våren.

Samtidig som skuespillerkarrieren har skutt fart, blir Bargee også stadig oftere omtalt som en artist det virkelig er verdt a° følge med på. Hans nyeste utgivelse, EP-en «Halvvisne Roser», inneholder fem kraftfulle låter og markerer på mange måter det ordentlige startskuddet på en utrolig spennende musikkarriere for det som mange har spådd er en kommende stjerne.
Hans unike stemme fanger lytterne umiddelbart og som artist behersker Bargee flere ulike sjangre. Han har allerede klart a° skape sin egen særegne lyd som enkelt skiller seg ut blant de mange nye norske stemmene i dagens musikklandskap og med seg på EP-en har han kjente navn som Makosir, Isah og Dutty Dior. Sammen leverer de låter som berører temaer som kjærlighet, håp og livets utfordringer på imponerende vis.

 
Stående konsert
Fri aldersgrense
Konserten er en del av Skien World UNG

Billettpriser:
Ordinær: 280