Når: Tirsdag 6. desember, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 390,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Pust: Julero

Tirsdag 6. desember, kl. 19:00

Kjøp billett

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med gruppa byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang. Siden 2010 har gruppa reist landet rundt med førjulskonserten «Julero» og juleplata med samme navn, har blitt kåret til ei plate du bare må ha!

I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlingen din sammen med julemusikk av blant annet Frank Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald.
I 2020 kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB; The Recorded A Cappella Review Board, og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year). Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt - og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp».
Tor Hammerø – Nettavisen, 2020


PUST består av:
Camilla Susann Haug: sopran
Anne Hilde Grøv: mezzo
Elisabeth Anvik: alt
Jostein Hasselgård: tenor
Håvard Gravdal: baryton
Mads Iversen: bass


Billettpris:
Ordinær: 390

Når: Tirsdag 6. desember, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 390,-
Varighet: 90 min