Når: Onsdag 15. desember
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
Varighet: 90 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Pust: Julero

Onsdag 15. desember kl. 19.00

Kjøp billett

Igjen er det kritikerroste vokalensemble PUST på turné! Igjen har vi gleden av å invitere til julekonsert der det oser julefred og glede. Konseptet «Julero» har blitt en god tradisjon for mange. I år bys det blant annet på nytt materiell fra den siste utgivelsen; «Lengt etter lys». 

Hver desember siden 2010 har PUST turnert i hele Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlingen din sammen med julemusikk av blant annet Frank Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald. 

I fjor kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB – The Recorded A Cappella Review Board – og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year).
Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt – og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp».
(Tor Hammerø – Nettavisen, 2020)

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

PUST består av:
Camilla Susann Haug – sopran
Anne Hilde Grøv – mezzo
Elisabeth Anvik – alt
Jostein Hasselgård – tenor
Håvard Gravdal – baryton
Mads Iversen – bass

Billettpris:
Ordinær: 350

Når: Onsdag 15. desember
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
Varighet: 90 min, ingen pause