Når: Torsdag 1. september, kl. 18:00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: fra 150,- til 250,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Planteshow med @arcticgardener Anders Røyneberg

Torsdag 1. september, kl. 18:00

Kjøp billett

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du kan skape et godt hjem gjennom å ta naturen inn i stua? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving? Bli med på foredrag med populære Anders Røyneberg (som selv bor med 300 planter), også kjent som @arcticgardener på Instagram og mannen bak boktitlene «Plantelykke» og «Plantebonanza». 


Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 300 potteplanter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg.
Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom.
Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter på utgivelsene og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om stell og få deres beste plantetips.

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.
Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet «Plantelykke» og «Plantebonanza», som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk.

Billettpriser:
Ordinær: 250


Når: Torsdag 1. september, kl. 18:00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: fra 150,- til 250,-