Når: Lørdag 24. april 2021
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 450,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Paal Flaata: Jubileumskonsert 2021

Lørdag 24. april 2021 kl. 20.00

Kjøp billett

Paal Flaata feiret 20 år som soloartist i 2020. På grunn av omstendighetene ble det litt jubileumsfeiring i 2020 og mer blir det i 2021. 

Men Paal har selvfølgelig vært artist lenge før dette. Allerede som 17-åring kom hans første utgivelse «Paal Flaata and the Chickenbrains», på kassett den gang. Og tiden i suksessbandet Midnight Choir kjenner vel de fleste til.

Men, denne kvelden feirer vi altså hans solokarriere og hans debutplate som soloartist; «In Demand» som blir re-utgitt i forbindelse med jubileet.

Paal Flaata tar med seg alle sine musikalske venner, det er duket for en helaften. Vel møtt!

Support: Einar Flaa

Paal Flaata har fått med seg Einar Flaa som support.
Einar er en låtskriver fra Melsomvik. I 2018 gav han ut sin andre soloplate «Silent String». Plata ble svært godt mottatt av pressen og er mye omtalt i Nederland, Belgia,
og Tyskland

Da Einar Flaa oppdaget at hans egne bekymringer begynte å stå i veien for forholdet til kona og barna, startet han å lage musikk for å hylle dem. 18. oktober slipper han derfor sin nye singel.

Etterhvert ble ikke denne musikken bare grunnlaget for ny plate, men også et oppgjør med egne bekymringstanker som stadig tok en større del av livet hans.

Det kommende prosjektet til Einar Flaa er en personlig skildring av dette oppgjøret. En reise, som for han selv, munnet ut i et klarere blikk på hva som er viktig og mindre viktig i livet. Første smakebit fra dette prosjektet er låten «When You Where Young»; en hyllest til kona Heidi, hennes barndom og oppvekst.

Billettpriser:
Ordinær: 450

Når: Lørdag 24. april 2021
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 450,-