Når: Søndag 10. februar 2019
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 485,-

Øystein Sunde: Sunde Solo

Søndag 10. februar 2019 kl. 19.00

Kjøp billett

Endelig kommer Øystein Sunde tilbake til Ibsenhuset! Denne gang får du oppleve ham nesten slik det var fra begynnelsen – «Sunde Solo»

På krakken på Dolphins

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. «Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp», sier Sunde om denne tiden. Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren.

Rykk tilbake til start

I dag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz.  Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers – for å nevne noen.
Denne gangen er det litt «Rykk tilbake til START» med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Men selvfølgelig også nytt materiell: Noe ferdig, noe halvferdig og noe har bare en liten setning å begynne med. Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle ti-fingers gitar-«komp» og seks-sju gitarer å snakke med og fortelle om.

Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde!

Varighet: 95 minutter, ingen pause

Sted: Dovregubbens hall

Når: Søndag 10. februar 2019
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 485,-