Når: Søndag 2. oktober, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 150,- til 320,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Oslo Strykekvartett

Søndag 2. oktober, kl. 19:00

Kjøp billett

Oslo Strykekvartetts renommé som en av de mest allsidige strykekvartettene har siden starten i 1991 vært forent med høy kunstnerisk standard og integritet. Ensemblets konserter og CD-utgivelser har gjennomgående fått overstrømmende mottagelse fra publikum og kritikere (bl.a. Kritikerprisen 1999 og Spellemannsprisen 2013) og den særlige affiniteten for Beethoven har resultert i skjellsettende fremføringer av alle hans kvartetter, i Oslo både på 90-tallet, under kvartettens festival Beethovenkoden i 2006 og senest i jubileumssesongen 2016/17.


Kvartetten har spilt regelmessig på mange viktige arenaer, som Wigmore Hall, Carnegie Hall, Dortmund Streichquartett-festival, Risør kammermusikkfest, Oslo Quartet Series, Orlando-festivalen, Canary Islands Music Festival, Festspillene i Bergen og mye mer. Men kvartetten trives like godt i de små rom hvor kammermusikken opprinnelig hører hjemme, og huskonserten er ofte Oslo Strykekvartetts viktigste forum når publikum skal utfordres.

Oslo Strykekvartett består av Geir Inge Lotsberg og Liv Hilde Klokk, fiolin, Magnus Boye Hansen, bratsj, og Øystein Sonstad, cello. De spiller alle på fremragende italienske instrumenter generøst utlånt av Dextra Musica.

Billettpriser:
Ordinær: 320
Barn og studenter: 150

Når: Søndag 2. oktober, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 150,- til 320,-
Varighet: 90 min