Når: Torsdag 13. desember
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-

Oslo Gospel Choir

Torsdag 13. desember kl. 18.00

Kjøp billett

«En stjerne skinner i natt! I år markerer Oslo Gospel Choir sine 30 første år og drar på en juleturné. Oslo Gospel Choir har gjennom tre tiår sunget seg inn i nordmenns hjerter, og kombinasjonen av stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å være med å feire hele Norges Oslo Gospel Choir. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

30 år med Oslo Gospel Choir!

Oslo Gospel Choir jubilerer, og gjennom 2018 markerer gospelkoret 30 år som turnerende artist. Siden 1988 har koret holdt tusenvis av konserter i inn- og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD-er.  

Oslo Gospel Choir ble startet i 1988 av Tore W. Aas, som fremdeles leder koret. Koret, som er kjent i hele Europa, og kanskje hele Nordens mest kjente gospelkor har siden 1988 gitt ut over 20 album og sunget med flere kjente artister, som Calvin Bridges, Andraé Crouch, Sigvart Dagsland, Tommy Körberg og Sissel Kyrkjebø.

 

Konsert og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med konserten tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal. Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul.
Nå kan du kjøpe billett til både konsert og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge «Julebordspakke» eller i vår resepsjon. Konsert inkludert julebuffet koster kr 895 (eventuell drikke kjøpes utenom).

Julebuffeten serveres i etterkant av konserten.

Sted: Dovregubbens hall

Når: Torsdag 13. desember
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-