Snart utsolgt
Når: Lørdag 19. januar
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 250,- til 450,-
Varighet: 120 min m pause

Nyttårskonserten 2019

Lørdag 19. januar kl. 18.00

Kjøp billett

Solistene presenterer et stjernelag når det igjen er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten. Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen, har denne gang fått med seg Sølvguttene, Marius Roth Christensen, Yngve Søberg, Edward Mustad, Telemark Symfoniorkester, Skien Ballett og Dansesenter og dirigent Fredrik Otterstad.

Storslagen feiring av det nye året

For fjerde år på rad blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Nå, som tidligere, inviterer vår lokale operasangerinne Monica Fossedal Lauritsen operavenner og publikum til en storslagen feiring av det nye året.

Foruten Monica, får vi også i år solister fra den Norske Opera: Yngve Søberg og Marius Roth Christensen pluss vår egen sanger Edward Mustad. Også i år vil vi kunne glede oss over Sølvguttenes klokkeklare røster. Nytt av året er elegant dans servert av Skien Ballett og Dansesenter. Med Telemark symfoniorkester i ryggen, lover Fossedal Lauritsen en begivenhetsrik kveld hvor stil, eleganse og operaperler står i fokus.

Kveldens dirigent og musikalsk ansvarlig er Fredrik Otterstad.

Sølvguttene

Sølvguttene, som ble stiftet allerede i 1940, er en institusjon i norsk sang og musikkliv. Sølvguttene har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale utmerkelser, og koret har vunnet den britiske korkonkurranse ”Let the Peoples Sing». Koret har en omfattende og variert nasjonal og internasjonal konsertportefølje og korets klang og korkultur er unik.

Sølvguttene er for veldig mange blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine tradisjonelle julekonserter og nå er de altså klare for Nyttårskonserten 2019 her på Ibsenhuset.

Vi ønsker 2019 velkommen!
Hovedfoto er tatt av Max EmanuelsonNår: Lørdag 19. januar
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 250,- til 450,-
Varighet: 120 min m pause