Snart utsolgt
Når: Fredag 31. januar
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 400,-

Notodden Bluesband 40 ÅR

Fredag 31. januar kl. 20.00

Kjøp billett

Det er med stor glede vi kan presentere Notodden Bluesband – bandet som kanskje er den viktigste årsak til at vi har en Bluesfestival på Notodden. Og det er ikke hvilke som helt bluesfestival men en som er verdenskjent og som en av de aller beste.  Med seg som gjest har gutta Torhild Sivertsen.

Nå som bandet er rundt 40 år og fremdeles har «jern i ilden», er det et ønske å kunne markere dette på en verdig og informativ måte. Tanken om å fortelle allmuen om et eventyr som begynte på Willys torg på Notodden, fortsatte med å turnere hele Norge på kryss og tvers og som har vært i hver krok av landet der det var mulig å spille blues. 

Notodden Bluesbands misjonering skapte en enorm interesse for blues i Norge. Sammen med Bergen Bluesband og Bryggerigangen Bluesband satt gutta fra Notodden bluesen virkelig i fokus. Med mange TV-opptredener og et bra platesalg, men ikke minst: en vanvittig reisevirksomhet i Norge, gjorde Notodden Bluesband til nærmest superstjerner i sitt eget land. Bandet skaffet seg et enormt nettverk av publikummere som fulgte dem med store entusiasme og fylte opp konsertarenaer hvor hen de kom.
En utsolgt jubileumsmarkering under Notodden Bluesfestival i 2019, vitner om et folkekjært band, som på tvers av sjanger har mangfoldige tilhengere.

Ta godt i mot gründerne i norsk blues; Notodden Bluesband og Torhild Sivertsen.

Billettpris: 400

Foto: HL Photo

Når: Fredag 31. januar
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 400,-