Når: Fredag 28. april, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 250,-
Varighet: 120 min

Norsjø kammermusikkfest: Schubert og Kverndokk

Fredag 28. april, kl. 19:00

Kjøp billett

Igjen er vi så heldige å få en av Norsjø Kammermusikkfests konserter her på Ibsenhuset. Denne gang er det blant annet, musikk signert komponistene Kverndokk og Schubert.

Vi får høre vår egen Gisle Kverndokks Oktett «A winter morning». Vi får også høre Jörg Widmann Strykekvartett nr. 3 «Jaktkvartetten» og Franz Schubert Oktett i F-dur.


Blant de medvirkende kan nevnes:
Ludvig Gudim – fiolin
Sonoko Miriam Welde – fiolin
Eivind Ringstad – bratsj
Amalie Stalheim – cello
Pierre Xhonneux – klarinett
Alessandro Caprotti – fagott
Emilie Ravn Jensen – horn


Billettpriser:
Ordinær: 250
Under 20 år: Gratis   

Norsjø Kammermusikkfest er et unikt konsept. Da kammermusikkfestivalen ble etablert var visjonen å sette unge utøvere samt nytenkning rundt formidling av klassisk musikk i sentrum. 

Denne visjonen har festivalen holdt fast ved, og tar unge klassiske utøvere, og det unge publikummet på alvor. Slik har festivalen skapt en arena og en suksesshistorie på de unge artistenes egne premisser. 

Initiativtakerne til Norsjø kammermusikkfest er tre unge musikere/komponister med et felles ønske om å bidra til kulturlivet i hjembygda Sauherad. 

Norsjø kammermusikkfest har satt Telemark på klassisk-kartet som en viktig bidragsyter til utviklingen av det klassiske musikkmiljøet. Tilfanget av nye musikere på toppnivå viser at denne musikktradisjonen fremdeles er vital. Det er denne vitaliteten de ønsker å formidle til publikum.

Når: Fredag 28. april, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 250,-
Varighet: 120 min