Når: Fredag 24. april
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 300,-

Norsjø kammermusikkfest. GJENNOMFØRES IKKE

Fredag 24. april kl. 19.00

Kjøp billett


På grunn av det pågående koronautbruddet har arrangøren av Norsjø Kammermusikkfest bestemt å ikke gjennomføre arrangementet. Betalte billetter vil bli refundert. 
Vi oppfordrer alle til å bli med på dugnaden for å bekjempe viruset slik at den gode hverdagen raskt kan komme tilbake.

:::

Igjen er vi så heldige å få en av Norsjø kammermusikkfests konserter her på Ibsenhuset.
I år har konserten fått tittelen «Skandinavisk nasjonalromantikk» og arrangøren lovet at publikum vil få høre utøvere i et forrykende samspill.

Norsjø Kammermusikkfest er et unikt konsept. Da kammermusikkfestivalen ble etablert var visjonen å sette unge utøvere samt nytenkning rundt formidling av klassisk musikk i sentrum. Denne visjonen har festivalen holdt fast ved, og tar unge klassiske utøvere, og det unge publikummet på alvor. Slik har festivalen skapt en arena og en suksesshistorie på de unge artistenes egne premisser. 

Initiativtakerne til Norsjø kammermusikkfest er tre unge musikere/komponister med et felles ønske om å bidra til kulturlivet i hjembygda Sauherad. Norsjø kammermusikkfest har satt Telemark på klassisk-kartet som en viktig bidragsyter til utviklingen av det klassiske musikkmiljøet. Tilfanget av nye musikere på toppnivå viser at denne musikktradisjonen fremdeles er vital. Det er denne vitaliteten de ønsker å formidle til publikum.

Billettpriser:
Ordinær: 300 / Barn og ungdom under 20 år: gratis inngang

Når: Fredag 24. april
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 300,-