Når: Onsdag 17. februar
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 300,- til 440,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Marion Ravn

Onsdag 17. februar kl. 20.00

Kjøp billett

Marion Ravn legger nå ut på en akustisk turné. Sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen byr hun på «Mellom disse 4 vegger». 


«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn og kanskje mer i 2020 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist om forteller at hun i 2021 reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen.

Turnéen har samme tittel som Ravns norskdebut fra 2019 og konserten er bygget opp rundt denne. «Jeg ønsker at publikum skal få følelsen av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre kjenne på de store følelsene, men også le sammen»

Det tok litt tid før Marion ble trygg på å skrive på norsk, men hun ble til slutt trygg på at det var ett riktig valg. Da hun slapp første låt, «Tyv», var det liten tvil om at kritikerne var enige i valget. Dagbladets anmelder skrev blant annet; «Dette var ett kreativt valg hun burde tatt for lenge siden», og mente Ravn føltes autentisk og særegen. Andre singlen «Fritt fall» ble av VGs anmelder kalt «Et magesugende popmirakel» og de trillet terningkast fem.

Foto: Andre` Løyning

Billettpris:
Ordinær: 440

Når: Onsdag 17. februar
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 300,- til 440,-