Når: Mandag 20. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 455,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

Mandag 20. september kl. 19.00

Kjøp billett

Viser på veien. Mens de begge deltok på «Hver gang vi møtes» våren 2019 oppsto det en gjensidig beundring for hverandre som artister. Tanker om et musikalsk samarbeid startet. Samarbeidet slo til de grader an og de fortsetter å møtes på scenen; hver for seg med eget materiell og sammen i vakkert tospann – musikalsk hjulpet av eget band

Kort om Maria Haukaas Mittet
Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull.

Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjon-finalen.

I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, hvor Maria synger flere låter på egen dialekt.

I 2014 gav Maria ut sitt første norskspråklige album «HEIM» , der hun med stor suksess skrev egne viser, og fremførte andres på egen dialekt og med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Gjennom sanger som «Folk i Husan» (Kari og Ola Bremnes) «Himmel i mella oss» og «Heim» har Maria funnet hjem til musikken som ligger hjertet nærmest.

I 2015 stakk hun av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp», nettopp med en vise fra nord: Gjennom sorga går ei sang (Halvdan Sivertsen).

I 2017 og 2018 turnerer Maria også med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen med egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet.

Kort om Lars Bremnes
Født i Svolvær og bosatt i Harstad siden 1997. Debuterte med «Stjernesukkertøy» i 1994. Lars har gitt ut syv album under eget navn, og to album med søskena Kari og Ola.

Lars har fått Spellemannsprisen i 2000 og 2006 og i Prøysenprisen 2009.

Mange har latt seg røre av sangen om flyktningen Elias gjennom en video på sosiale medier. 

 
I 2015 slapp Lars albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1s A-liste. 

Billettpriser:
Ordinær: 455

Når: Mandag 20. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 455,-
Varighet: 90 min