Mari Boine med band

Når

Søndag 30. mars 2025, kl. 18.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

645,-

Varighet:

70 - 90 minutter

Mari Boine med band

Den ikoniske samisk-norske artisten og aksjonisten Mari Boine er noe av det nærmeste man kommer en levende legende her til lands, og 30. mars kommer hun til Ibsenhuset.

Mari Boine er kjent som en av de mest grensesprengende musikalske pionerene innen norsk musikk. Hun lar seg vanskelig plassere i en bås, og henter inspirasjon fra både jazz, joik, folkemusikk, rock og elektronika. Likevel klassifiseres musikken hennes ofte som Verdensmusikk – i sjangerens rikeste forstand.

I starten av 2024 imponerte Boine både gamle og nye fans i «Hver Gang Vi Møtes», noe som førte til at en ny generasjon fikk øynene opp for hennes sterke personlige historie, og kraftfulle musikalske uttrykk.
TV-suksessen ble fulgt opp av Boines lengste turné så langt i karrieren, og nylig annonserte Mari Boine at hun slipper et nytt album til høsten.

Albumet «Alva» blir hennes første på mange år med fullt band, og følges opp med en rekke nye konsertdatoer både i- og utenfor Norge. Det er all mulig grunn til å glede seg, både til ny musikk og konsertopplevelser. En kvinnealder inn i sin musikalske karriere, klarer Mari Boine nemlig stadig å fornye sitt uttrykk og fortelle historier som fanger vår oppmerksomhet og berører oss dypt.

Så gå ikke glipp av muligheten til å oppleve en landets aller sterkeste stemmer og hennes fabelaktige band.

Foto: Per Heimly

Billettpris: 
Ordinær: 645