Når: Lørdag 21. mai
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 650,- til 705,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Macy Gray

Lørdag 21. mai kl. 20.00

Kjøp billett

Soulstjernen Macy Gray er tilbake! Denne gangen sammen med vennene i «The California Jet Club». De tar turen innom Hamar, Skien og Oslo i mai 2022 med en konsert du sent vil glemme.

Nylig slapp hun låten «Save Some» sammen med norske D’Sound i forbindelse med deres 25-årsjubileum. Nå kommer hun altså til Norge med nytt band, nytt album og et norsk samarbeid i sekken.

«Det er supert at vi har fått muligheten til å få en legende som Macy Gray —ikke bare til Oslo, men også til byer utenfor hovedstaden som Hamar og Skien. Dette blir en konsert folket kommer til å elske». – Mark Vaughan, ansvarlig arrangør All Things Live Norge.

Over 20 år er gått siden Macy Gray erobret verden med debutalbumet «On How Life Is». Albumet solgte til multi-platinum og vant en Grammy. Singelen «I Try» fra albumet ble mildt sagt en megahit, og har gått inn i historien som en av de store klassikerne. Den har i skrivende stund over 200 millioner strømminger på Spotify.

Siden da, har hun gitt ut ti kritikerroste album, mottatt fem Grammy-nominasjoner, spilt på de største konsertstedene i verden og samarbeidet med en rekke superstjerner som for eksempel Fatboy Slim og Black Eyed Peas.

Nylig gav det nye samarbeidet «Macy Gray og The California Jet Club» ut den nye låten «Thinking Of You» (2021). Låten er første smakebit på deres kommende debutalbum «Reset» og har mottatt strålende kritikker fra både fans og bransje.

«This is the first album I have made with these musicians. With them, it is fresh, it is new, and it is exciting. We collaborate and there are no limits, no rules. I do not have to top myself or be Macy Gray. I can be a whole new band. It is very cool.» – Macy Grey, ratedrnb.com

Macy Gray sin unike og gjenkjennelige stemme er en av soulens aller fineste og hun er kjent for å skape stor stemning når hun opptrer. Vi gleder oss til å se henne og bandet «The California Jet Club» på scenen med både gamle slagere og helt ny musikk når hun kommer til Oslo, Skien og Hamer i mai 2022!

Billettpris:
Ordinær: 705

Når: Lørdag 21. mai
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 650,- til 705,-