Når: Fredag 4. desember
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

LÖV

Fredag 4. desember kl. 20.00

Kjøp billett

Martin Halla, kjent fra The Voice, slo seg sammen med Marte Eberson og Øystein Skar, begge tidligere medlemmer av Highasakite. Dette resulterte i gruppa LÖV med fengende popmusikk med tydelig særpreg.

På tampen av 2018 annonserte Marte Eberson og Øystein Skar at de hadde startet et nytt bandprosjekt sammen med vokalisten Martin Halla, og dermed så bandet LÖV dagens lys.

Eberson og Skar er begge tidligere medlemmer av pop-suksessen Highasakite, og har i tillegg solid musikalsk tyngde fra flere kritikerroste bandprosjekter.
I kombinasjon med Halla, både vinner av The Voice i 2012, og innehaver av en av landets aller råeste og mest distinkte stemmer, lager de fengende popmusikk med tydelig særpreg.

Siden oppstarten i 2018 har de levert fire sterke singler, flere hørt på radio i året som har gått, og låten «Superhuman» som er produsert sammen med Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora), ble blant annet vignettlåta til serien «Semester», med Skam-stjernen Herman Tømmeraas i hovedrollen. Serien ble vist både i Norge og på Svensk TV4 i 2019.

Powertrioen har også levert noen fantastiske konserter og har allerede skaffet seg et livepublikum.

Billettpris:
Ordinær: 350

Når: Fredag 4. desember
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-