Når: Lørdag 7. september
kl. 13.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 70,-
Varighet: 40 min

Lørdagsbarn: Skranglekonsert

Lørdag 7. september kl. 13.30

Kjøp billett

Denne lørdagen blir det skikkelig skranglekonsert på Ibsenhuset! – og alle barn kan bli med å lage eget skrangleinstrument.

Først møtes vi i Ibsenhusets foajé hvor du blir med på skrangleinstrument-verksted. Så går vi inn i den ordentlige konsertsalen og lager en skikkelig Skranglekonsert.

Dette er en forestilling som er på barnas premisser og passer for 2-åringer og oppover.
Mange av barneklassikerne serveres i en ny musikalsk drakt, som for eksempel: «Karius & Baktus» som rapper, «Mikkel Rev» i afrikansk-inspirerte rytmer, «Tante Sofie» er sinna i en heavy metal-versjon og «Jeg gikk en tur på stien» har fått en 70-talls diskofølelse.
Vi leker litt med at kjente karakterer fra forskjellige stykker og lar de møte hverandre. Som da Tante Sofie kjefter på Baktus fordi han står og promper, eller når Kaptein Sortebill hilser på grevlingen i taket.

Det er bløtkaker i fjes, kazooer som tullespiller, trommesoloer, og bandgutter som går i kjoler, og noen av sangene er lagt opp slik at barna skal få spille konkrete rytmer på rytmeinstrumentene deres.
Skuespillerne har en meget direkte kontakt med barna i publikum slik at de også får delta i selve forestillingen. Dette bidrar til at det blir en god dialog mellom barna og skuespillerne, og at barna får utfolde seg på en helt annen måte enn å bare «sitte stille» og se på en forestilling. 

Av erfaring fremmer dette trivsel, og alle barna i publikum utvikler et flott felleskap og fantasien deres blir krydret og den kreative tenkingen stimuleres.

Et konsertforestillingskonsept laget av og med: Dorina Eldøy-Iversen, Mari Kjølstad, Haavard Flaaten, Odd Harry Svendsen, Torkil Myhre og Gaute Eldøy.

Passer for alle fra 2 år og oppover.

Billettpriser:
Ordinær: 70

Når: Lørdag 7. september
kl. 13.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 70,-
Varighet: 40 min