Når: Lørdag 29. januar 2022
kl. 14.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: 70,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Lørdagsbarn: Rohta

Lørdag 29. januar 2022 kl. 14.00

Kjøp billett

På denne Lørdagsbarn-forestillingen skal vi hele 1000 år tilbake i tid. Vi skal på en reise eller rettere sagt, en vikingferd. Her møter norrøn historie, samisk kulturarv og tar del i hendelser i nordisk historie.

Jarl Thorgrim er på vikingferd fra Avaldsnes til Bjarmeland i Russland. På ferden møter han ei samejente. Forestillingen gir et innblikk i den norrøne og samiske kulturen. Kanskje var det større likheter mellom det samiske og det norrøne enn vi er klar over? Forestillingen er basert på norrøn og samisk kulturarv og hendelser i nordisk historie.

– I går hadde vi besøk av Róhta her på Jong skole og jeg må bare si at det er noe av det råeste, fineste og kuleste opplegget jeg har sett fra DKS. Det var rikt på innhold og musikken stakk dypt i norsk og samisk kultur og elevene var helt «fengslet». Selv de mest urolige elevene satt ytterst på stolen og var trollbundet av dette bandet. Róhta må ut i hele Norge og formidle sin forestilling og musikkglede. Dette er akkurat det vi trengte nå.?(Jong Skole)

Medvirkende:
Espen Wensaas: gitar, bukkehorn, citter og vokal)
Elin Kåven: vokal, joik og håndtromme
Martin Ulvin: perkusjon

Passer for de mellom 7 og 15 år

Billettpriser:
Ordinær: 70

Når: Lørdag 29. januar 2022
kl. 14.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: 70,-