Når: Lørdag 13. november
kl. 14.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: 70,-
Varighet: 45 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Lørdagsbarn: Plopp

Lørdag 13. november kl. 14.00

Kjøp billett

Rockebandet PLOPP – barnas favoritt!

Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir vi ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, elbil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode som starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! 

Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt nærmere 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut tre plater: Den siste utgivelsen e rykende fersk i 2021. Musikken spilles mye på Nrk super. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

Det blir anledning til å kjøpe signerte cd-plater etter konserten.

www.plopp.no kan du høre litt musikk og kikke på bilder.        

Billettpriser:
Ordinær: 70

Når: Lørdag 13. november
kl. 14.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: 70,-
Varighet: 45 min, ingen pause