Lørdagsbarn og Skiensjazzdraget: Klangbein

Når

Lørdag 9. november, kl. 14.00

Hvor:

Anitra

Priser:

70,-

Lørdagsbarn og Skiensjazzdraget: Klangbein

Klangbein tar med publikum på en musikalsk, emosjonell og ikke minst morsom reise i stemninger og hverdagssituasjoner som barna lett kan gjenkjenne. Misforståelser oppstår idet kommunikasjonen mellom de to svikter og stemningen tilspisser seg. Er vennskapet sterkt nok til å seire til slutt?

Klangbein er en av Norges mest spilte konsertforestillinger for barn, og handler om to gode venner. Musikerne Ole Jørn Myklebust på trompet og Morten Barrikmo på klarinett, bruker musikk og mimikk på en leken og treffsikker måte.

Siden oppstarten i 2005 er Klangbein framført over 2.000 ganger i seks ulike land. Forestillingen engasjerer barna og setter fokus på kommunikasjon, vennskap, empati og musikkens evne til å underbygge og uttrykke følelser.
Ole Jørn Myklebust er mest kjent fra sitt lange samarbeid med Mari Boine, Jonas Fjeld og Unni Wilhelmsen, samt egne soloalbum og prosjekter.
Morten Barrikmo spiller i prosjekter som BOA, Ellen Sofie Hovland, BAROLO og Per Zanussi Ensemble. Han har spilt på utallige teaterproduksjoner, og medvirket i veletablerte ensembler som Oslo Sinfonietta og BIT20 Ensemble.

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 70