Når: Lørdag 22. august
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 200,-
Varighet: 150 min

Loose Ends & All Good

Lørdag 22. august kl. 19.00

Kjøp billett

Gruppa «Loose Ends» består av en gjeng erfarne musikere, tross sine unge aldre. Sjangermessig krysser de noen grenser og byr på musikk med røtter i både rock-, pop- og countrysegmentet. De har fått med seg duoen «All Good» som starter konsertkvelden. 

Bandet har fått varme omtaler for sine liveshow, med variert låtrepertoar og profesjonell og samspilt fremtoning. «Loose Ends» består av erfarne musikere kjent fra band som Fairgate, Daylight Moon og Edward Mustad. De har spilt mye rundt på både små pubscener som Lundetangen og Mariannes og større festivalscener som Kartfestivalen, Hagefestivalen på Wrightegaarden og konsertsteder som Rockefeller, Parkbiografen, Kafe K, Ælvespeilet og Ibsenhuset. PÅ denne konserten stiller «Loose Ends« med full besetning pluss to sessionmusikere

Besetning Loose Ends:
Erle Andersen Hafreager: Lead Vokal
Bao Nguyen: Lead Vokal / Gitarer
Lars Aadne Gulliksen: Lead Gitar / Vokal
Sindre Tofte Giske : Bass
Aleksander Helland Olsen: Trommer
Sessionmusikere:
Adrian Helland Olsen: Perkusjon
Martin Raev: Keyboards/ Gitar

Support: «All Good»

Duoen All Good er satt sammen av Guro Larønningen Søvik og Anders Vala Jacobsen. De går begge 3. klasse på Skien VGS. avd Musikk. Duoen spiller mye forskjellig, men er glade i å utforske nye sjangere og måter å fremføre sanger på. «All Good» har spilt på flere happeninger rundt om i Grenlandsområdet, og har skaffet seg en god del erfaring.

Billettpriser:

Ordinær: 200 / Student og ungdom under 20 år: 100

Når: Lørdag 22. august
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 200,-
Varighet: 150 min