Når: Lørdag 29. august
kl. 21.00
Hvor: Peer Gynt, dansegulv
Priser: 320,-

Live Salsa med Sonora Cimarrón

Lørdag 29. august kl. 21.00

Kjøp billett

Musical Social Club og Ibsenhuset inviterer til en kveld hvor dans og musikk forener mennesker på tvers av kulturer og språklige barrierer. Dette blir en kveld hvor du danse til smektende salsarytmer fra et av Norges beste salsaband: Sonora Cimarrón.

Sonora Cimarrón er et veletablert salsaband i Norge som frontes av bandets perkusjonist og komponist Tito Guevara. Tito har tatt med sin musikkerfaring fra hjemlandet Ecuador og andre europeiske land, for å skape et originalt salsaband.

Besetningen i Sonora Cimarrón er veldig internasjonal, med musikere fra flere forskjellige land i Latin-Amerika og Skandinavia.
De skaper og formidler latinamerikansk musikkglede, og stiller med et variert repertoar bestående av ulike musikalske stilarter.
Sonora Cimarrón vil styrke det latinamerikanske kulturtilbudet for alle som er glad i musikk, dans og kultur fra dette kontinentet.

Musical Social Club ønsker å formidle dans som en sosial aktivitet som alle kan delta i på tvers av alder, kjønn, kultur, religion og allverdens forskjeller og likheter. Dans er å skape øyeblikk av glede og mestring på dansegulvet. En aktivitet hvor to mennesker lytter til og respekterer hverandres signaler og skaper magiske øyeblikk. Musical Social Club arrangerer dansekvelder og ikke minst kurs.

Føler du at danseferdighetene er litt mangelfulle for denne kvelden? Da kan du bli med på kurs tidligere på dagen – les mer her.  

Billettpriser:

Ordinær: 320

Når: Lørdag 29. august
kl. 21.00
Hvor: Peer Gynt, dansegulv
Priser: 320,-