Når: Onsdag 20. april 2022
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 200,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Liv Køltzow og Lars Vik i samtale med Marta Breen

Onsdag 20. april 2022 kl. 19.00

Kjøp billett

Denne aprilkvelden får vi besøk av Liv Køltzow i egen person og av Lars Vik, som har skrevet biografien om sin mor Bjørg Vik. Vi ønsker velkommen til en samtale som skal handle om forholdet mellom kunsten og livet – og ikke minst om dagbøker.

I år utga Liv Køltzow Dagbøker i utvalg (1964-2008) etter å ha skrevet dagbok siden hun var 19 år. Innholdet i dem er som i dagbøker flest, bortsett fra at disse er ført i pennen av en stor forfatter – som i tillegg har levd et liv vi gjerne vil lese om. Køltzows dagbøker har noe allment over seg – noe som gir dagbøkene en ekstra dimensjon og legger grunnlaget for en god samtale om livet og litteraturen.

Lars Vik har skrevet biografien om sin mor, Bjørg Vik. I en varm skildring av sin mor har han skapt et ærlig og nært portrett av forfatteren, samfunnsaktøren og privatmennesket Bjørg Vik. I spennet mellom liv og diktning gir boka et vell av nye opplysninger om en av våre viktigste kulturpersonligheter. Biografien er bygget på brev, samtaler – og nettopp på Viks dagbøker.

Det er forfatter og feminist Marta Breen som leder samtalen.

Arrangør: Litteraturhuset i Skien

Billettpriser:
Ordinær: kr 200
Student: kr 100
LiS-medlem: kr 150

Støtt Litteraturhuset, bli medlem

Alle medlemmer inviteres til en eksklusiv mottakelse når Litteraturhuset i Skien lanserer vår- og høstprogrammet. Melder du deg inn i 2021, koster det deg 250 kroner. Foruten å støtte moralsk og økonomisk, vil du få en rabatt på 50 kroner på hvert arrangement i regi av Litteraturhuset.

TRYKK HER for å kjøpe medlemskap i LiS

Foto (fv.): Tine Poppe, Åsmund Holien Mo og Dag Jenssen

Når: Onsdag 20. april 2022
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 200,-