Litteraturparken Henrik Ibsen og I Parchi Lettera

Når

Tirsdag 27. februar, kl. 18.00

Hvor:

Anitra

Priser:

135,-

Litteraturparken Henrik Ibsen og I Parchi Lettera

Ibsenforbundet inviterer til et spennende foredrag om litterære parker. Litterære parker bevarer og formidler litteratur gjennom steder, samtidig som de bidrar til å ivareta steder gjennom litteratur. Vi møter Torill Rambjør rådgiver og kontaktperson for I Parchi Letterari i Norge.

De litterære parkene som institusjon startet i 1992, i Italia. Dette er steder som har preget forfattere og inspirert disse til å skrive. Som eksempelvis Røros, som har inspirert Johan Falkberget, og Skien, som har påvirket Henrik Ibsen.

Litteraturparkene skal, gjennom å formidle kunnskap om miljøet, historien og tradisjonen på det aktuelle stedet, gi lesere som besøker parkene en opplevelse av hva som bidro til forfatternes inspirasjon og kreativitet.

Torill Rambjør er utdannet innen fagfelt som realfag, økonomi og ledelse. I de senere år har hun tatt mastergrad både i kunsthistorie og italiensk litteratur og nå er hun aktuell med foredrag og skriving.

Klokken 19.00 vil Ibsenforbundet avholde sitt årmøte. Dette møtet er kun for medlemmer men på foredraget med Torill Rambjør, er alle velkomne!


Billettpriser:
Ordinær: 135
Medlemmer av Ibsenforbundet/ungdom: Gratis inngang