Når: Søndag 31. oktober
kl. 18.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 250,-
Varighet: 60 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Lars Jakob Rudjord og Johanne Flottorp: Kjempe-Jo

Søndag 31. oktober kl. 18.00

Kjøp billett

På 1800-tallet levde en mytisk skikkelse i Tovdal i Agder: En sagnomsust mann, kjent blant folk som Kjempe-Jo. Det sies at han var en slåsskjempe det var umulig å beseire, men også en ypperlig danser. Han var svær, gikk stadig på hendene, og en gang tok han livet av en bjørn med øks. Mannen het Jon Olsen (1816-1883), og var Lars Jakob Rudjords tippoldefar.

Nå har han latt seg inspirere av denne historien, og skrevet ny musikk hvor hardingfele møter piano. Resultatet er en spennende konsert hvor historien om Kjempe-Jo og hverdagslivet i Agder på 1800-tallet skildres gjennom instrumentalmusikk og historiefortelling. Gjennom vakre melodier og drivende rytmer, kan publikum vente seg en engasjerende konsert.
 
Med Kjempe-Jo byr pianist Lars Jakob Rudjord og hardingfelespilleren Johanne Flottorp på en intim og spennende konsertopplevelse, hvor gammelt møter nytt, og tradisjonslåter fra Tovdal settes sammen med Rudjords musikk. I konserten forteller utøverne også om tradisjonen, om instrumentene som brukes, og kanskje en og annen skrøne fra 1800-tallet.

Konserten er et samarbeid med Sørnorsk folkemusikksenter.

Billettpris:
Ordinær: 250

Når: Søndag 31. oktober
kl. 18.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 250,-
Varighet: 60 min