Når: Søndag 18. desember, kl. 18:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 500,- til 600,-
Varighet: 90 min, ingen pause

Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet: Ringe inn

Søndag 18. desember, kl. 18:00

Kjøp billett

«Ringe inn» – viser på veien
Juleturné med Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet.

Julen 2022 drar Lars og Maria på veien igjen sammen og for første gang på juleturné! «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen 12. november 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste.

På turnéen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger du blant annet kan finne på det ferske julealbumet.

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser.
Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til jesusbarnet i et parkeringshus.
Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer I klokker».

Billettpriser:
Ordinær: 600

Når: Søndag 18. desember, kl. 18:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 500,- til 600,-
Varighet: 90 min, ingen pause