Når: Fredag 8. april
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 300,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Lars Andreas Haug Band

Fredag 8. april kl. 20.00

Kjøp billett

Skiensjazzdraget presenterer: Et stjernelag av jazzmusikere med frihetssøkende og vakker musikk. Lars Andreas Haug Band har dyrket fram sitt særegne lydbilde der fokuserte komposisjoner og arrangementer møter leken improvisasjon. Sluttresultatet er vakkert, sprelsk, groovy, underfundig, humoristisk, spontant, utforskende og svært så særegent. For ikke å glemme fengende. Veldig fengende!

Lars Andreas Haug Band er rett og slett et energisk overskuddshorn. Få tubaister kan vise til like mye smittende humor, musikalsk lekenhet og inspirerende energi som Lars Andreas Haug – i sitt eget band har han samlet sju likesinnede.

Tubaist Lars Andreas Haug samler et toppet lag av norske jazzmusikere på scenen for å fremføre låter fra hans 2019-album «Wazairo». Se frem til vidsynte, lyriske og lekende låter som er lette å like.

Allaboutjazz.com, som bruker å ha peiling det meste innen jazz, er ikke snaue når Lars Andreas Haug Band beskrives: «Beautiful, unique and witty compositions, performed masterfully by a highly creative ensemble of musicians».
Som komponist og bandleder utfordrer Lars Andreas Haug sine musikanter gjennom å skrive verk som krever noe av hver musikers solistiske egenart og hvert instruments mulighet. Haug legger stor vekt på at alle musikernes personlighet får skinne gjennom improvisasjon og at det gis stor frihet til hver musiker i utformingen av det gjennomkomponerte.

Camilla Susann Haug – vokal
Gunnar Halle – trompet
Steffen Schorn – sax
Kalle Moberg – trekkspill
Johannes Billich – piano
Lars Andreas Haug – tuba
Knut Aalefjær – trommer

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200
Studenter: 100

Når: Fredag 8. april
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 300,-