Når: Tirsdag 27. oktober
kl. 13.00
Hvor: Peer Gynt, uten stoler (alt foregår på gulvet)
Priser: fra 100,- til 150,-
Varighet: 45 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Kulturknøttene: Himmel og Hav

Tirsdag 27. oktober kl. 13.00

Kjøp billett

Himmel og hav! Hva i all verden er dette? Er det hode eller hale? Er det fugl eller fisk? Er den pelsfuglen en løve eller kylling? Er det en sjøanemone med to hoder? En flyvende himmelfisk? Verken fugl eller fisk!

«Himmel og Hav» handler om rare dyr og forvandlinger, og er skapt som en reise gjennom lag på lag av verdener. Forestillingen er del av det kunstneriske forskningsprosjektet Verken Fugl eller Fisk, som undersøker betydningen av affekt i teater for de aller minste barn. «Himmel og Hav» passer for de aller minste mellom 0 og 2 år og inneholder musikk og sang for babyer. I møte med kunst og teater bruker de minste barna først og fremst kroppen og sansene.

Teater Fot ønsker å komme barna i møte uten å definere og kategorisere verden, men forsøker å unngå de faste båsene vi er vant til å sortere virkeligheten i. Altfor fort blir fantasien bundet og sortert i allerede definerte bokser og begreper; rett eller galt, svart eller hvitt, bra eller dårlig, sterk eller svak? I stedet leter de etter mellomrommene og smutthullene: Skjulte verdener som kan rulles ut, avdekkes, løftes opp eller forsvinne. Rare dyr som kan være menneskelige eller mekaniske. Og musikk som kan berøre både himmel og hav. Forestillingen bruker både tullespråk, fortelling og dialog med barna underveis. Vi undrer oss sammen med barna over hvordan det var før alt ble til, og vi bruker fantasien til å dikte opp dyr som ikke finnes, men som kanskje har vært, og som i alle fall kan skapes i teatret! Teater Fot har laget mange forestillinger for de minste, og tilbyr musikalske teateropplevelser med barnepublikummet tett på, slik at barna kan bli med på teaterleken.

Konsept og regi: Lise Hovik
Manus: Marte Huke
Scenografi: Anne Helga Henning og Lise Hovik
Musikalske komposisjoner: Siri Gjære, Tor Haugerud og Rohey Taalah
Musikere: Siri Gjære, Tor Haugerud
Skuespillere: Gunhild Hjertaas og Siri Schnell Juvik
Kostymedesign: Berit Haltvik With
Produsent: Emily Fischbeck Luthentun

Billettpriser:
Ordinær: 150 / Baby, barn: 100
NB! Alle må kjøpe billett, også de aller minste.

Når: Tirsdag 27. oktober
kl. 13.00
Hvor: Peer Gynt, uten stoler (alt foregår på gulvet)
Priser: fra 100,- til 150,-
Varighet: 45 min, ingen pause