Når: Onsdag 15. mars 2023, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 475,- til 550,-
Varighet: 120 min, inkl. pause

Kiev Grand Ballet: Romeo og Julie

Onsdag 15. mars 2023, kl. 19:00

Kjøp billett

Dette er den klassiske historien til William Shakespeare om kjærlighet, om motsetninger mellom godt og ondt, om det fatale fiendskapet mellom to familier og om villskapen i middelalderens livsstil.
Dette er balletten signert Sergei Prokofjev basert på William Shakespeares skuespill. Dette er balletten som er en av de mest populære balletter i det tjuende århundret.

Dette er den udødelige historien om Romeo og Julie, «historien om kjærlighet kvalt av hat», historien som også kan tjene som en illustrasjon for enhver krig som føres i dag.

Dette er historien om en krig som brenner ut alt liv, en kjærlighetshistorie som kan stoppe krigen, men på bekostning av eget liv. Dette er en iscenesettelse som utfordrer de harde og nådeløse middelalder-tradisjonene, men som også er relevant også nå, når totalitære beslutninger berøver livet til et stort antall mennesker.

Vi blir med på ball i Capulet-familien hus. Vi er med på rasende kamper i gatene i Verona og naturligvis; på en balkong en sen natt under stjernen hvor to elskende hvisker om kjærlighet – så ømt, søtt og rent. Katastrofen er uunngåelig for de to unge og for deres stridende familier.


Kiev Grand Ballet fremfører dette mesterverket regissert av koreografen Valery Kovtun.

Turnéen arrangeres av Artform Production i samarbeid med den norske ideelle organisasjonen «Kultur for Folket» for å støtte ukrainske ballettdansere og bevare ukrainsk klassisk ballettkunst.

Billettpriser:
Ordinær: 550
Grupper, 4 personer eller flere: 475
Barn: 475

Når: Onsdag 15. mars 2023, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 475,- til 550,-
Varighet: 120 min, inkl. pause