Når: Torsdag 15. desember
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 530,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland

Torsdag 15. desember kl. 19.00

Kjøp billett

Etter suksessen med julealbum og turnéer i 2018 og 2019, er Karoline Krüger & Sigvart Dagsland nå tilbake med en julekonsert sammen med seks av landets fremste musikere. Igjen er det klart for en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland deler det meste med hverandre. Ikke bare er de kone og mann, de deler også stadig scenen med hverandre. I kveld deler de sin gode julestemning med publikum.

Karoline Krüger besitter den sjeldne kombinasjon av å være en av Norges store sangartister, prisbelønt komponist og fullbåren musikalsk teaterartist. Hun har gjennom et par solide tiår i den norske artistfloraen etablert seg som en særegen og begavet sanger og låtskriver. Og samtidig har hun hele tiden også søkt mot andre uttrykksformer – blant annet teateret.

At Sigvart Dagsland er en populær sanger og låtskriver er det ingen tvil om. Han holder rundt 40 konserter årlig, han har solgt over en halv million plater og har hele 20 soloalbum på merittlisten. I 2009 fikk han Prøysenprisen og han har vært nominert til Spellemannsprisen tre ganger hvor den ene gangen førte til statuett.


Billettpriser:

Ordinær: 530

Når: Torsdag 15. desember
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 530,-
Varighet: 90 min