Utsolgt
Når: Onsdag 5. februar
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 500,-

Judy Collins & Jonas Fjeld: Winter Stories

Onsdag 5. februar kl. 19.00

Kjøp billett

Judy Collins, Jonas Fjeld og bluegrassbandet Chatham County Line kommer til Ibsenhuset med sin americanainspirerte konsert Winter Stories. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere. «Vi båndet over vår felles kjærlighet for stor musikk» sier Fjeld.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, ispedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas og Chatham County Line ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins, Jonas Fjeld og Chatham County Line tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til oss for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Velkommen!

Billettpriser: 

Ordinær: 500

Når: Onsdag 5. februar
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 500,-