Når: Onsdag 18. november
kl. 19.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 350,-
Varighet: 75 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Jonas Alaska (solo)

Onsdag 18. november kl. 19.30

Kjøp billett

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til – og spille høyt i baksetet av bilen. Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen.

Jonas Alaska har blitt en av Norges største artister innen singer/songwriter-sjangeren de siste årene. Han er særlig kjent for sine sterke, personlige tekster, kombinert med smarte, og ofte skamløst fengende låter. Han hadde stor suksess i Norge med sitt gullselgende debutalbum, som han ble nominert til 3 priser for, og tok vant Spellemann for «Årets nykommer» i 2011. Hans andre album, «If Only As A Ghost» ble utgitt i 2013, igjen til mye ros fra anmelderne.

Billettpris: kr 350

Når: Onsdag 18. november
kl. 19.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 350,-
Varighet: 75 min