Når: Fredag 15. oktober
kl. 22.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Jazzfest Skien: Gard Nilssen’s supersonic orchestra

Fredag 15. oktober kl. 22.00

Kjøp billett

Vi avslutter fredagen på Jazzfest Skien med en heidundranes festkonsert, eller som Aftenposten nylig rapporterte fra årets Oslo Jazzfestival: «Til himmels med eliten av skandinavisk jazz».

Gard Nilssen tar med seg sitt supersoniske orkester hjem til Skien, etter konserter i sommer på festivaler i Polen og Oslo. Bandet stiller med energi helt ut til fingertuppene, og er klare til spille opp til dans! Her er hva Gard selv skriver om bandprosjektet:

«Supersonic Orchestra er mitt absolutte drømmeband og består av en utrolig gjeng med musikalske genier som jeg elsker å spille sammen med og som jeg fortsatt er forbløffet over å ha klart å samle sammen.

Da jeg fikk muligheten til å sette sammen dette bandet av Moldejazz under mitt opphold som Artist In Residence i 2019, så hørte jeg for meg et stort lydbilde som kunne velte fjell, samtidig som det også kunne være dynamisk og nedpå som ingen andre i det neste sekundet. Jeg ville lage catchy melodier, dansbare, skeive og fete riff, vill improvisasjon, sært som faen til tider, samtidig som jeg hele tiden hadde en tanke om å utnytte orkesterets interne bandkonstellasjoner. Resultatet ble overveldende og over all forventning. DRØMMEBAND!! …sa jeg det???

Etter strålende tilbakemeldinger fra en samlet internasjonal presse, så slapp vi liveplata «if you listen carefully, the music is yours» året etter og reiste på en uforglemmelig Norgesturné. Plata fikk også strålende tilbakemeldinger, og ble spellemannsnominert og kåret til en av årets beste plater på Bandcamp.

Nå som verden åpner opp igjen, er jeg så utrolig glad for og få presentere dette bandet på «hjemmebane» i Ibsenhuset, hvor jeg på mange måter lærte alt jeg kan om musikk i dag!»

Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra:

Håkon Mjåset Johansen – trommer
Hans Hulbækmo – trommer
Gard Nilssen – trommer
Petter Eldh – kontrabass
Ole Morten Vågan – kontrabass
Ingebrigt Håker Flaten – kontrabass
Eirik Hegdal – saxofoner
Per «Texas» Johansson – saxofoner (SE)
Kjetil Møster – saxofoner
Hanna Paulsberg – saxofoner
Mette Rasmussen – saxofoner (DK)
Maciej Obara – saxofoner (PL)
André Roligheten – saxofoner
Thomas Johansson trompet
Goran Kajfes – trompet (SE)
Erik Johannessen – trompet
Tor Breivik – lyd

Billettpriser:
Ordinær: 350
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 300
Festivalpasset gjelder på denne konserten
KJØP FESTIVALPASS HER

Når: Fredag 15. oktober
kl. 22.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-