Ja, vi elsker Brontë-søstrene

Når

Søndag 10. november, kl. 18.00

Hvor:

Peer Gynt, småbord

Priser:

fra 265,- til 320,-

Ja, vi elsker Brontë-søstrene

Vi skal tilbake til første halvdel av attenhundretallet. Vi skal til en familie, og spesielt tre av døtrene. Disse tre og den litterære arven etter dem, regnes som mesterverk i den britiske litteraturen. Denne gang er det Brontë-søstrene som skal under lupen: velkommen til «Stormfulle høyder – et musikalsk foredrag om Brontë- søstrene».

I livene til søstrene fra Yorkshire i England stormet det på toppene. Fortellingen om familien Brontë, og kanskje spesielt de tre forfattersøstrene Charlotte, Emily og Anne, er som en viktoriansk tragedie med gotiske røtter. I denne mystiske, myteomspunne familien er det mange historier å ta av, selv utenom bøkene som søstrene skrev.

Denne forestillingen gir publikum en mulighet til å dykke ned i de tre kjente kvinnenes liv og forfatterskap. Professor i britisk litteratur Peter Fjågesund forteller historier fra søstrenes liv, som blir speilet i musikk ved Gudrun Klakegg, Kari Lise Høgseth og Anne Lise Sydnes.

Det blir mye mystikk, spøkelser, død og ulykkelig kjærlighet!

Medvirkende:
Anne-Lise Sydnes: sopran
Kari Lise Høgseth: mezzosopran
Gudrun Klakegg: klaver
Peter Fjågesund: professor i britisk litteratur og kultur

Når man samles rundt vakker musikk og britisk litteratur hva er vel mer naturlig enn å servere te, scones og passende tilbehør? Inkludert i prisen er derfor nettopp dette. Buffeten er dekket fra klokken 17.00 og forestillingen starter kl. 18.00

Billettpris:
Ordinær: 320 (inkluderer buffet med ulike typer te, scones og passende tilbehør)