Når: Søndag 26. mars, kl. 18:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 190,- til 260,-
Varighet: 70 min, ingen pause

Ingvild Homme

Søndag 26. mars, kl. 18:00

Kjøp billett
Med nære tekster og vakker stemme blir det lun og fin stemning i Peer Gynt-salen når Ingvild Homme inntar Ibsenhuset denne søndagen i mars.

Etter noen pandemi-år med låtskriving er tredje album endelig klart! Fredag 3. mars er det albumrelease og søndag 26. mars har Ingvild med seg pianist Andreas Løwe (Frida Ånnevik) og gitarist Christer Slaaen (Darling West) på scenen i Ibsenhuset. Vi får et ukjent antall ferske låter, inkludert singlene «Bror» (sluppet desember 2022) og «Regnet» som slippes 10. februar!

Ingvild har lang fartstid som musiker, formidler og låtskriver. Karrieren som startet på Åsane folkehøgskole, har senere ført henne til store og små scener rundt omkring i Norge. Ingvild er en unik viseartist, med sterke skussmål i ryggen fra noen av Norges fineste viseartister. NRK P1 (Norsk på norsk) sammenlignet Ingvild med Joni Mitchell og Kari Bremnes, Bjørn Eidsvåg mener stemmen hennes «oser troverdighet, sårbarhet og musikalsk kontroll», mens Ola Bremnes har uttalt at musikken hennes er «nydelig; visesang av fineste sort».

Tor Hammerø uttaler om hennes siste utgivelse at Ingvild «etablerer seg raskt som en artist, låtskriver og formidler av noe personlig som vi skal gi mye oppmerksomhet i åra som kommer».


Billettpriser:

Ordinær: 260
Student: 190  

Når: Søndag 26. mars, kl. 18:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 190,- til 260,-
Varighet: 70 min, ingen pause