Ingebrigt Steen Jensen: Om å leve et liv med Alzheimer

Når

Onsdag 18. september, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 275,- til 375,-

Ingebrigt Steen Jensen: Om å leve et liv med Alzheimer

Ingebrigt Steen Jensen er rammet av Alzheimer og kommer her med et gripende foredrag. Vi får også vakker sang fra de lokale demenskorene «Optimisten» og «Sitt ned og syng».

Ingebrigt Steen Jensen er reklamebransjens store ess, bestselgende forfatter og fotballentusiast. Reklamekampanjene hans omtales som noen av de mest vellykkede i norsk kommunikasjonshistorie. Så fikk han Alzheimers sykdom, og livet ble snudd på hodet. Og så skrev han den åpenhjertige og ærlige boken «Før jeg forsvinner»

Alzheimer er for mange fremdeles skammens sykdom. Den vi ikke snakker om - ikke engang i bisettelsen. Men vi har ingenting å skamme oss over, sier Ingebrigt. Vi har ikke røkt, drukket eller ligget på sofaen mer enn alle andre. Før jeg forsvinner er Ingebrigt Steen Jensens egen historie om å leve med Alzheimer.

En sterk historie om et liv som brått endret seg med de utfordringer, men også muligheter det har ført med seg.

«Ingebrigt Steen Jensen har imponert meg ofte og mye. Likevel aldri mer enn nå. Ved å åpne seg for alt og alle om sin Alzheimer-lidelse, skrive denne boka og dermed gi mange andre håp og innsikt om et liv til tross for diagnosen, er intet mindre enn hans mesterstykke.» (Tor Hammerø i Nettavisen. Terningkast 6)

Det blir en varm og nær samtale på scenen mellom Ingebrigt og hans forlegger Kjetil Kristoffersen.

Arrangementet byr også på innslag fra de lokale demenskorene «Optimisten» og «Sitt ned og syng». Begge korene har som formål å øke livsgleden og gi deltakerne verdifulle øyeblikk. Samvær med sang, musikk og fellesskap skaper gylne øyeblikk for deltakerne. Gylne øyeblikk skal det også bli når koristene nå skal dele sangen med oss publikummere.


Billettpris:
Ordinær: 375