Snart utsolgt
Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga: Langt Heimafrå

Når

Lørdag 2. desember

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 535,- til 635,-

Varighet:

90 min, ingen pause

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga: Langt Heimafrå

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga har endelig slått seg sammen igjen for et nytt prosjekt!

Første singel «Ingenting å vera redd for» kom i vår. Den sparka i gang et travelt år for den populære duoen. Den 2. desember kommer de med band til Ibsenhuset og spiller opp med låter fra sitt duggfriske album «Langt heimafrå», ei plate delvis spilt inn i Irland og med Atlanterhavet rett utenfor studiovinduet.

Det er nå ti år siden sist duoen spilte inn plata «Heimafrå» til stor jubel, og på denne konserten kan det nok også bli sjanser for å høre noen fine låter som har hvilt – lenge nok.

Siden sist har Ingebjørg Bratland blitt en av de største artistene i Norge, mens Nordstoga har fortsatt med å levere en rekke med album som publikum og kritikere har elsket.
Når Ingebjørg og Odd slår seg i lag, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven de begge har med seg fra barndommen. Men musikken deres når likevel langt utover fjellheimen i Vinje. Uansett hvor du kommer fra, kan vi love at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» med denne duoen på scenen.

Vel møtt til en akustisk, morsom og stemningsfull konsert med to artister med særdeles god smak – de er nemlig hverandres største fan.

Billettpriser:
Ordinær: 635

Forestillinger:

Lørdag 2. desember 2023, kl. 19.00Kjøp billett

Lørdag 2. desember 2023, kl. 21.30Kjøp billett