Når: Lørdag 12. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 545,-
Varighet: 100 min

In memory of Elvis: Viva Las Vegas

Lørdag 12. september kl. 19.00

Kjøp billett

The FAB; Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, kommer nå med sin største hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley! Med seg har de ni av landets beste musikere. Vi er klare for Viva Las Vegas.

Mange forbinder 70-tallet og Elvis med The Vegas Years. Fra 1969 til 1977 gjorde Elvis 1128 konserter – av disse var hele 637 i Las Vegas. De resterende 491 på arenaer og i store konserthaller over hele USA, aldri utenfor USA.

Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana. The FAB sier de ikke vil låse seg fast til «Las Vegas», men tolke Elvis slik han gjorde det, hvor rocken fra 50-tallet var like viktig som de store balladene.

Denne trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag er dette etablert som trioen sitt navn. Mange tror at navnet er en forkortelse for «Faboulous» (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale. Dette lever gutta godt med, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn; Flaata, Ackles og Busk.

Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 var det spilt over 300 konserter. Dette har fordelt seg på flere ulike produksjoner.
Nå kommer Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk med deres største og mest påkostede produksjon så langt:
det forplikter jo når publikum inviteres med til vår tolkning av Las Vegas, sier gutta. 

Billettpriser:

Ordinær: 545

Når: Lørdag 12. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 545,-
Varighet: 100 min