Utsolgt
Når: Fredag 14. desember
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 530,-

In Memory of Elvis Christmas

Fredag 14. desember kl. 20.00

Kjøp billett

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, eller FAB 3 som de også kaller seg, har gjort det igjen! Et nytt kapitel i sin hyllest til The King; Elvis Presley, har startet. Nå er de klare med et nytt show, og konseptet bygger videre på suksessforestillingene The King og Blue Christmas. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både show og julebuffet.

Få julestemning med denne hyllesten til Elvis Presley

I dette showet er det juleslagerne til en av verdens største artister som skal fremføres.

Elvis Presley var så mye mer enn ”The King of Rock”. Ikke minst var hans juleplater store slagere. Med flotte musikalske arrangementer og mannens fløyelsstemme, fikk juleslagerne en ny drakt.

Paal Flaata, Vidar Busk og Stephen Ackles og alle juleslagerne

Når de tre herrene Flaata, Busk og Ackles tar med seg sitt orkester blir dette en opplevelse i førjulstiden man nesten ikke finner maken til.

Canto Ammonia

Foruten 3 fremragende solister og et knippe av landets beste musikere får vi oppleve et av distriktets beste kor; Canto Ammonia.

 

Konsert og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med showet tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal.
Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul.
Nå kan du kjøpe billett til både show og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge «Julebordspakke» eller i vår resepsjon. Show inkludert julebuffet koster kr 925 (eventuell drikke kjøpes utenom).

Dørene inn til Peer Gynt-salen åpnes kl. 17.00 og buffetbordet står dekket fra kl. 17.30.

Sted: Dovregubbens hall

Når: Fredag 14. desember
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 530,-