Når: Torsdag 3. desember
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 200,- til 300,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Hovedøen Social Club

Torsdag 3. desember kl. 20.00

Kjøp billett

Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det godt å vite at det er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er nemlig tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert!

Hovedøen Social Clubs julekonsert «Slynger julen inn» tilbyr den beste medisin for å bevare sinnets munterhet når mørketiden er på vei. « Kurer vinterdepresjonen med en dose vaskeekte eskapisme», mener gjengen i Hovedøen. 

Hovedøens feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre fra et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og Sergios sangtolkninger med sin meget innvandrede aksent: «For julegråten vil han ha i fred ..!»

Hvis du skulle være i tvil om du bør gå på denne konserten så spør deg selv; hvordan ville det lyde hvis f.eks. «På låven sitter nissen» eller «Bjelleklang» hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe?
Svaret får du aldri (med mindre du kommer på konserten, da).

Musikere:
Sverre Indris Joner – piano, kor, musikalsk ledelse.
Sergio Gonzalez – sang.
Eduardo Cedeno – congas.
Jose Antonio «Tony» Moreaux Charon – timbales.
Ole Marius Melhuus – bass.
Erik Eilertsen – trompet.

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200

Når: Torsdag 3. desember
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 200,- til 300,-