Når: Søndag 29. november
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 300,- til 350,-
Varighet: 75 minutter
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Hilde Louise Orchestra: Julejazz

Søndag 29. november kl. 19.00

Kjøp billett

Hilde Louise Asbjørnsen er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe og Billie Holiday, og sammen med sitt fyrverkeri av et band leverer hun konserter det virkelig gnistrer av.

Hilde Louise er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaretartist med flere store musikalroller bak seg. Men aller nærmest hjertet ligger musikken, noe som har resultert i hele 11 album. Våren 2019 slapp hun sitt siste album; Red Lips, Knuckles and Bones, som fikk strålende mottakelse; blant annet trillet Dagbladet en 5-er på terningen.

I 2013 gav Hilde Louise Orchestra ut det kritikerroste albumet «’Round About Christmas», som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har Hilde Louise og hennes eminente band gjort flere swingende julekonserter rundt omkring i landet, og blitt en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.

«Hilde Louise gjev av hele seg, og har ein mimikk og ei scene-framferd som angar showbiz lang veg. […] Ho har ei stemme du ikkje vil gå i frå.»
(Avisa Hordaland om Jolajazz)

Besetning:
Hilde Louise Asbjørnsen – vokal
Anders Aarum – piano)
Jens Fossum – kontrabass
Svein Erik Martinsen – gitar
Hermund Nygård – trommer

Billettpriser:
Ordinær: 350
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 300

Når: Søndag 29. november
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 300,- til 350,-
Varighet: 75 minutter