Når: Fredag 25. mars 2022
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-
Varighet: 80 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Hilde Louise Asbjørnsen: Stardust

Fredag 25. mars 2022 kl. 19.00

Kjøp billett

Musiker, komiker, skuespiller og forfatter Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til sitt solo-show om åtte utrolige kvinneliv for 100 år siden – da jazz var rock ’n roll. Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

«Stardust» er en nyfeministisk festforestilling om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid. Historien fortelles ofte gjennom mannlige bragder. I «Stardust» forteller Asbjørnsen tidenes gang gjennom livene til åtte av verdens store kvinnelige stjerner – artister som brøt barrierer og tabuer lenge før BH-en brant på slutten av 60-tallet. Showet dykker ned i kamper, ambisjoner og seiere mot alle odds, i en tid vi i dag ser på som kvinneundertrykkende og tungrodd.

«Stardust» er fylt til randen av drivende musikalske nummer, backet av en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20- åra», via Berlin på sitt mørkeste og Paris på sitt villeste, til Kristiania på sitt mest uskyldige …

Billettpriser:
Ordinær: 495

Når: Fredag 25. mars 2022
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-
Varighet: 80 min, ingen pause